تبلیغات
اکو تبریز - خواص دارویی وفواید
اکو تبریز
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
فوائد دارویی فوائد

چای سبز را ب داشتن موادی مانند کاتچین ضدسرطان آنتی‌اکسیدان دارای فوائد دارویی مفید می‌دانند، که نسبت به آنتی‌اکسیدان‌های مشهور ی چون ویتامین‌های C و E بسیار قوی‌تر عمل می‌کند.(میزان کمتری کافئین دارد۲۰ تا ۳۰، و کمتر ضرردار است) اخیرا علاوه بر مردم چین، چای سبز در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی یافته‌است. اصلی این استقبال، آشنایی مردم دیگر کشورها با فوائد اصلاح ی این نوع آشامیدن ی است. هرچند در مسائل ی پیشنهاد توصیه مردم به یکدیگر علت اصلی مصرف گاهی مواد غذایی یا آشامیدن ی‌ها است. اما در مورد چای سبز علاوه بر پیشنهاد دهان به دهان، محققان هم فوائد دارویی آن را تایید کرده ‌اند. آشامیدن هر روز ۳ تا ۴ فنجان چای سبز، مانع از ابتلا به بسیاری از ‌ها می‌شود. فهرست چند مورد از دلایل اصلی مصرف چای سبز از دیدگاه محققان به این شرح است:

چای سبز و سرطان؛

آشامیدن چای سبز را علت ی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان می‌دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آن ۱۰۰ مساوی تاثیرگذارتر از ویتامین C ۲۵ مساوی تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان با اهمیت بیان هستند ). به این ترتیب با آشامیدن چای سبز و دریافت آنتی اکسیدان، بدن در مقابل ابتلا به سرطان مصون می‌شود.

چای سبز مریضی ‌های قلبی؛

با مصرف چای سبز کلسترول خون به میزان قابل توجه ی کاهش می‌یابد. به این ترتیب می‌توان با آشامیدن چای سبز میزان کلسترول خون، یکی از شاخص‌های با اهمیت ابتلا به بیماری ‌های قلبی، را کاهش داد. محققان معتقد هستند حتی بعد از سکته قلبی آشامیدن چای سبز باعث ترمیم سلول‌های آسیب دیده رگ‌ها و قلب شده روند ترمیم سلول‌ها را تسریع می‌کند. آشامیدن هر روز حداقل ۳ فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می‌شود.

چای سبز جوانی؛

چای سبز را به عنوان داروی ضدپیری (Anti - Aging) می‌شناسند. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجه ی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان‌های اثر گذار در حفظ شادابی و جوانی موجود در چای سبز است. آنتی اکسیدان‌ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامت ی و شادابی سلول‌های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول‌ها هستند .

كم شدن وزن چای سبز؛



چای سبز تیما

با آشامیدن چای سبز، متابولیسم (سوخت و ساز) چربی‌های بدن تسریع می‌شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی‌شود. پژوهش‌ها نشان می‌دهد آشامیدن هر روز سه فنجان چای سبز می‌تواند تا ۷۰ کالری انرژی، ناشی از سوخت چربی‌ها ایجاد نماید . پوست و چای سبز؛ آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز، سلول‌های پوست را در مقابل آسیب‌ها به برای رادیکال‌های آزاد، یکی از عوامل ایجاد سرطان افتادگی و آسیب به پوست، حفاظت می‌کند. به این ترتیب چای سبز مانع از ظهور سرطان، افتادگی و چروک میل کردن پوست به مخصوص پوست صورت می‌شود.

چای سبز و ورم مفاصل؛

محققان چای سبز را به عنوان دارویی برای كم شدن تهدید ابتلا به ورم مفاصل، ناشی از روماتیسم معرفی می‌کنند. این تاثیر با توقف کار آنزیم‌های تخریب کننده تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می‌شود.

استخوان‌ها و چای سبز؛

درصد بالای فلوراید چای سبز، عمده ترین تاثیر مثبت آن بر استخوان‌ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در چای سبز می‌تواند استخوان‌ها و دندان‌ها را در مقابل آسیب به برای پوسیدگی پوکی حفاظت نماید .

کلسترول و چای سبز؛

یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل تذکر میزان کلسترول خون است. به برای آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب می‌شود. این تاثیر نه فقط میزان کلسترول بدن را در میزان عادی نگه داشته میزان کلسترول بهتر را ارتقا می‌دهد، بلکه مانع از ظهور سکته قلبی وبقیه بیماری ‌های قلبی - عروقی می‌شود.

ذخیره گلوکز و چای سبز؛

چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلول‌های چربی می‌شود. به این ترتیب می‌توان از آشامیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدرات‌ها (قندها) و ورزش همیشگی ، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامت ی و تناسب اندام‌ها نام برد.

رژیم غذایی و چای سبز؛

با آشامیدن چای سبز میزان متابولیسم چربی‌ها و هیدرات کربن ارتقا می‌یابد. به این ترتیب میزان قند خون چربی‌ها همواره در میزان نرمال ی خواهد بود. تعادل این دو شاخص بدن را با ازدیاد یا کمبود چربی هیدرات کربن روبه رو نمی‌کند.

آلزایمر چای سبز؛

چای سبز کار سلول‌های مغز به مخصوص بخش‌های مربوط به حافظه را تقویت تحریک می‌کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان «استیل کولین» در سلول‌های مغز با این حرکت مانع از تخریب سلول‌های مغز و ظهور بیماری آلزایمر می‌شود.

پارکینسون و چای سبز؛

آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز مانع از تخریب سلول‌های مغز، که علت اصلی ظهور بیماری پارکینسون است، می‌شوند. به عبارتی آنتی اکسیدان‌های چای سبز با به تعویق انداختن قرار گرفتن سلول‌های مغز در فاز پیری فرسودگی مانع از ابتلا به پارکینسون می‌شوند.

بیماری ‌های کبدی و چای سبز؛

آشامیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال‌های آزاد ایجاد شده بوسیله چربی‌های موجود در کبد می‌شود. این عملکرد مثبت، مانع از ظهور بیماری ‌های کبدی به ویژه سرطان کبد می‌شود.

فشار خون چای سبز؛

می‌دانیم که یکی از با اهمیت ترین علل ظهور فشار خون بالا، تغییر در ساختار دیواره سرخرگ‌ها است. چای سبز با کنترل عملکرد حفاظت از ساختار دیواره رگ‌ها، مانع از ظهور فشار خون بالا می‌شود.

مسمومیت غذایی چای سبز؛

کاتچین موجود در چای سبز باعث رفع باکتری‌های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری‌ها می‌شود.

چای سبز و قند خون؛

با افزایش سن میزان قند خون بالا می‌رود اما پلی فنل‌ها پلی ساکاریدهای موجود در چای سبز باعث کاهش قند خون می‌شود. اگرچه گاهی محققان آشامیدن چای سبز را به افراد مسن پیشنهاد می‌کنند ولی گاهی دیگر معتقد هستند آشامیدن چای سبز در جوانی باعث کنترل میزان قند خون، پیش از رسیدن به سن کهولت می‌شود.

سیستم ایمنی و چای سبز؛

ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل مریضی ‌های مختلف به ویژه بیماری ‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت‌های فصل پاییز، مقاوم می‌کند. در چین باستان برای افرادی که دائماً بیمار بودند، چای سبز تجویز می‌کردند.

آسم چای سبز؛

تئوفیلین موجود در چای سبز در حکم داروی مخدری است که باعث آرامش و رفع التهاب حساسیت دستگاه تنفس (بافت‌های آسیب دیده) می‌شود. به همین دلیل آشامیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل برای یی که دارند (مثل کارگران کارخانه‌های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می‌کنند (ساکنان مناطق سردسیر) پیشنهاد می‌شود.

چای سبز و تورم و عفو نت گوش؛

آشامیدن چای سبز نه فقط گوش را در مساوی عفو نت و تورم حفاظت می‌کند، بلکه در صورت ظهور این مشکل، نم دار کردن پارچه پاکی با چای سبز پس پاک کردن گوش با آن می‌تواند تا میزانی از تورم عفو نت بکاهد.

تبخال و چای سبز؛

تبخال مشکلی است که علت ی ویروسی دارد ولی با چای سبز می‌توان اصلاح آن را تزود کرد. به این ترتیب که چنانچه محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند اصلاح ی رفع محل زخم تزود می‌شود.

چای سبز و مسائل دهان دندان؛

چای سبز بسیاری از عوامل زا که بر سلامت دهان و دندان تاثیر بد دارد را از بین می‌برد. به این ترتیب می‌توان آشامیدن چای سبز را مکملی برای سلامت دهان و دندان دانست. علاوه بر این چای سبز با رفع باکتری‌های نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو را نیز مرتفع می‌کند. در چین باستان از چای سبز به عنوان داروی معطر کننده دهان، پیش از حضـور در مراسم رسمی میهمانی‌ها استفاده می‌کردند.

اضطراب و چای سبز؛

ترکیبی موسوم به «ال تیانین» موجود در چای سبز که نوعی اسید آمینه است، ویژگی آرام بخشی داشته و می‌تواند حالت تنش، افسردگی اضطراب هیجان را از بین ببرد.

حساسیت چای سبز؛

اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) ترکیب ضدحساسیتی است که به وفور در چای سبز وجود دارد. این ترکیب با تاثیر بر سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل حساسیت‌ها مقاوم می‌کند.

ایدز چای سبز؛

محققان ژاپنی با نقد ترکیبات موجود در چای سبز درپیدا کردن د ترکیب اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) با عملکردی عایق مانند مانع از اتصال ویروس HIV روی سلول‌های سیسـتم ایمنی بدن و ایجاد ضعف در سیـستم ایمنی بدن می‌شوند. به عبارتی آشامیدن چای سبز را می‌توان به عنوان علت مکملی برای پیشگیری از ابتلا به ایدز (AIDS) با عایق کردن سلول‌های سیستم ایمنی بدن دانست. در نهایت اینکه به فوائد زیاد چای سبز، اکنون آن را در بسیاری از کشورهای جهان ، نه به عنوان یک آشامیدن ی که به عنوان داروی گیاهی شناخته و آشامیدن هر روز آن را توصیه می‌کنند.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 17 آبان 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی